DESPRE NOI

https://antonio-funerare.ro/ este oferit de ANTO VSO S.R.L., cu sediul social in STR. Doljului, Nr 4, Bl A6, Sc 1, Ap 3, Craiova, Dolj, Romania, avand numar de ordine in Registrul Comertului J16/2274/2016, cod unic de inregistrare fiscala 36874621.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ANTO VSO S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin e-mail la funerareantonio@yahoo.com

Prin telefon la numarul : 0761.71.11.71

DESPRE https://antonio-funerare.ro/

https://antonio-funerare.ro/ este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor prezentate.
Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest site este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.
Intregul continut al site-ului https://antonio-funerare.ro/ – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ANTO VSO S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr.8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ANTO VSO S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului https://antonio-funerare.ro/ numai in limitele metionate in prezentul document.

CONFIDENTIALITATE si SECURITATEA datelor personale

ANTO VSO S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Site-ul https://antonio-funerare.ro/ si ANTO VSO S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. https://antonio-funerare.ro/ si ANTO VSO S.R.L. nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, sub nici o forma.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul https://antonio-funerare.ro/ adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a https://antonio-funerare.ro/. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la funerareantonio@yahoo.com .

PRETURILE

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe https://antonio-funerare.ro/ reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.
Toate preturile afisate in cadrul Site-ului sunt in LEI si includ TVA (cota 19%). Preturile afisate nu includ cheltuielile de livrare.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
WhatsApp